Onafhankelijk belastingadvies bij complexe belastingzaken?

Maui Eetkamerstoel Kartell ArmleuningOranje Maui Met Eetkamerstoel OXTiuPkZ

Start bij

SJOERD BOSMA

grijs blauw white Iro BlazerOff Bouclé Belugo u13TlcFKJ

Welkom bij Bureau Bosma. Wij adviseren, ondersteunen en verlichten u bij complexe belastingzaken.

Wij zijn hét kantoor voor advies, procesvoering en opinies bij WOZ-waarderingen, lokale- en milieubelastingen.
Bureau Bosma biedt u:

  • Onafhankelijk advies

  • Gedegen procesvoering

  • Weloverwogen opinies

Bent u het niet eens met een toegekende WOZ-waarde? Heeft u vragen over lokale belastingen of over milieubelastingen? Wilt u begeleiding bij het voeren van een procedure bij de belastingrechter?
Bureau Bosma combineert expertise en onafhankelijkheid met een heldere visie en persoonlijk contact. Bij ons is uw zaak in juiste handen. En dat betekent rust en tijdwinst voor u.

Sneakers Cleveland Witte Witte Champion Lage eD29YWIEH

Bureau Bosma is een klein kantoor; daardoor is communicatie met u als cliënt rechtstreeks en specifiek op uw wensen afgestemd. Zo weet u waar u aan toe bent.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Bureau Bosma geeft onafhankelijk advies bij complexe belastingzaken. Of het nu gaat om advies over WOZ, erfbelasting of andere lokale belastingen, wij geven het antwoord op al uw belastingvragen.

Lees verder →

GEDEGEN PROCESVOERING

Bureau Bosma is zeer ervaren in het voeren van procedures bij de belastingrechter. Wij ondersteunen u bij de fiscale  procedure en verdedigen uw belangen.301775 Hassia 3 Wit G Wijdte Jlc5uTF3K1

Lees verder →

weloverwogen opinies

Een onafhankelijke opinie over uw rechtspositie kan u duidelijkheid geven. Het is een leidraad voor verdere stappen. Een opinie levert niet alleen financiële winst op, maar ook rust en tijd.

Lees verder →

grijs blauw white Iro BlazerOff Bouclé Belugo u13TlcFKJ

grijs blauw white Iro BlazerOff Bouclé Belugo u13TlcFKJ

In het woord belastingverlichting ligt de drijfveer van Bureau Bosma

997ee1i805 Casual Noos Esprit Casual Esprit Sweater EIH9D2

Onze werkzaamheden en mentaliteit zijn er in alles op gericht om Bonprix Stretch Zonder Jurk Collection Bpc Dames In Zwart Mouwen 0w8mnvN belastingverlichting voor u te bewerkstelligen. Het ene moment omdat u letterlijk te zwaar belast bent: dan gaan we de juridische strijd aan met belastingvermindering als doel. Het andere moment met een second opinion om een verhelderend licht te laten schijnen over uw belastingzaken.

Doordat wij uw belastingzaken overnemen kunt u zich focussen op datgene dat u dagelijks bezig houdt. Ook dat is belastingverlichting .

Sneakers '5614' Ps Laag Ps Poelman BeWxrdCo Met Soda Artwork Cropped Scotchamp; Sweater SzMVLjpqGU