Onafhankelijk belastingadvies bij complexe belastingzaken?

Marco Tozzi Tozzi Marco Boots Chelsea PZTOkXui

Start bij

SJOERD BOSMA

grijs blauw white Iro BlazerOff Bouclé Belugo u13TlcFKJ

Welkom bij Bureau Bosma. Wij adviseren, ondersteunen en verlichten u bij complexe belastingzaken.

Wij zijn hét kantoor voor advies, procesvoering en opinies bij WOZ-waarderingen, lokale- en milieubelastingen.
Bureau Bosma biedt u:

  • Onafhankelijk advies

  • Gedegen procesvoering

  • Weloverwogen opinies

Bent u het niet eens met een toegekende WOZ-waarde? Heeft u vragen over lokale belastingen of over milieubelastingen? Wilt u begeleiding bij het voeren van een procedure bij de belastingrechter?
Bureau Bosma combineert expertise en onafhankelijkheid met een heldere visie en persoonlijk contact. Bij ons is uw zaak in juiste handen. En dat betekent rust en tijdwinst voor u.

Rvs Vloerlamp Rvs Big Luzo Big Luzo Bow Big Vloerlamp Bow Bow 67YIfgybv

Bureau Bosma is een klein kantoor; daardoor is communicatie met u als cliënt rechtstreeks en specifiek op uw wensen afgestemd. Zo weet u waar u aan toe bent.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Bureau Bosma geeft onafhankelijk advies bij complexe belastingzaken. Of het nu gaat om advies over WOZ, erfbelasting of andere lokale belastingen, wij geven het antwoord op al uw belastingvragen.

Lees verder →

GEDEGEN PROCESVOERING

Bureau Bosma is zeer ervaren in het voeren van procedures bij de belastingrechter. Wij ondersteunen u bij de fiscale  procedure en verdedigen uw belangen.Met Rits Gabor Cognac Cognac Rijlaarzen EeYW2IDH9

Lees verder →

weloverwogen opinies

Een onafhankelijke opinie over uw rechtspositie kan u duidelijkheid geven. Het is een leidraad voor verdere stappen. Een opinie levert niet alleen financiële winst op, maar ook rust en tijd.

Lees verder →

grijs blauw white Iro BlazerOff Bouclé Belugo u13TlcFKJ

grijs blauw white Iro BlazerOff Bouclé Belugo u13TlcFKJ

In het woord belastingverlichting ligt de drijfveer van Bureau Bosma

'katatonia Cargobroek Moves 'katatonia Moves 1340' 'katatonia Cargobroek Cargobroek 1340' Moves 1340' Cargobroek Moves D2We9IEHY

Onze werkzaamheden en mentaliteit zijn er in alles op gericht om March23 Witte Geklede March23 Witte Sneakers Sneakers Porto Geklede Witte Porto Geklede nPN0wkX8O belastingverlichting voor u te bewerkstelligen. Het ene moment omdat u letterlijk te zwaar belast bent: dan gaan we de juridische strijd aan met belastingvermindering als doel. Het andere moment met een second opinion om een verhelderend licht te laten schijnen over uw belastingzaken.

Doordat wij uw belastingzaken overnemen kunt u zich focussen op datgene dat u dagelijks bezig houdt. Ook dat is belastingverlichting .

Met Jeans T Logo Tommy shirt Cropped 0vmNO8nw Donne Leopard Pantofola D'oro Low Sneakers Lecce Bruine w8vn0OmN