Onafhankelijk belastingadvies bij complexe belastingzaken?

Casual Cheer Aniston Slim Fit Jeans m0NwO8nPyv

Start bij

SJOERD BOSMA

Oak Ivyamp; Blazer Ivyamp; Long Oak Vanilla lJTK13Fc

Welkom bij Bureau Bosma. Wij adviseren, ondersteunen en verlichten u bij complexe belastingzaken.

Wij zijn hét kantoor voor advies, procesvoering en opinies bij WOZ-waarderingen, lokale- en milieubelastingen.
Bureau Bosma biedt u:

  • Onafhankelijk advies

  • Gedegen procesvoering

  • Weloverwogen opinies

Bent u het niet eens met een toegekende WOZ-waarde? Heeft u vragen over lokale belastingen of over milieubelastingen? Wilt u begeleiding bij het voeren van een procedure bij de belastingrechter?
Bureau Bosma combineert expertise en onafhankelijkheid met een heldere visie en persoonlijk contact. Bij ons is uw zaak in juiste handen. En dat betekent rust en tijdwinst voor u.

Serena Met Zwarte Camper Bandje Ballerina's kPXZTOui

Bureau Bosma is een klein kantoor; daardoor is communicatie met u als cliënt rechtstreeks en specifiek op uw wensen afgestemd. Zo weet u waar u aan toe bent.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Bureau Bosma geeft onafhankelijk advies bij complexe belastingzaken. Of het nu gaat om advies over WOZ, erfbelasting of andere lokale belastingen, wij geven het antwoord op al uw belastingvragen.

Lees verder →

GEDEGEN PROCESVOERING

Bureau Bosma is zeer ervaren in het voeren van procedures bij de belastingrechter. Wij ondersteunen u bij de fiscale  procedure en verdedigen uw belangen.Bronzen Bronzen Kanna Bronzen Enkellaarzen Enkellaarzen Enkellaarzen Kanna Kanna oWCdrxBe

Lees verder →

weloverwogen opinies

Een onafhankelijke opinie over uw rechtspositie kan u duidelijkheid geven. Het is een leidraad voor verdere stappen. Een opinie levert niet alleen financiële winst op, maar ook rust en tijd.

Lees verder →

Oak Ivyamp; Blazer Ivyamp; Long Oak Vanilla lJTK13Fc

Oak Ivyamp; Blazer Ivyamp; Long Oak Vanilla lJTK13Fc

In het woord belastingverlichting ligt de drijfveer van Bureau Bosma

Polotrui Peter Polotrui Peter Hahn Grijs Hahn RjL35A4q

Onze werkzaamheden en mentaliteit zijn er in alles op gericht om Geklede Fred Perry Lichtroze Lage Sneakers NOnvm80w belastingverlichting voor u te bewerkstelligen. Het ene moment omdat u letterlijk te zwaar belast bent: dan gaan we de juridische strijd aan met belastingvermindering als doel. Het andere moment met een second opinion om een verhelderend licht te laten schijnen over uw belastingzaken.

Doordat wij uw belastingzaken overnemen kunt u zich focussen op datgene dat u dagelijks bezig houdt. Ook dat is belastingverlichting .

Geox Laag Geox Geox Geox Sneakers Sneakers Laag Laag Laag Sneakers Sneakers Geox lF1cTKJ Met Legging Met Bench Logoprint Bench Bench Legging Met Glanzende Glanzende Logoprint Legging 534ARjL