Onafhankelijk belastingadvies bij complexe belastingzaken?

T Basic Bibi shirt Silvercreek rBdCxhtsQ

Start bij

SJOERD BOSMA

Linnen Mix Mkt Gestreepte Viky BlazerNavy Studio YDWE29HI

Welkom bij Bureau Bosma. Wij adviseren, ondersteunen en verlichten u bij complexe belastingzaken.

Wij zijn hét kantoor voor advies, procesvoering en opinies bij WOZ-waarderingen, lokale- en milieubelastingen.
Bureau Bosma biedt u:

  • Onafhankelijk advies

  • Gedegen procesvoering

  • Weloverwogen opinies

Bent u het niet eens met een toegekende WOZ-waarde? Heeft u vragen over lokale belastingen of over milieubelastingen? Wilt u begeleiding bij het voeren van een procedure bij de belastingrechter?
Bureau Bosma combineert expertise en onafhankelijkheid met een heldere visie en persoonlijk contact. Bij ons is uw zaak in juiste handen. En dat betekent rust en tijdwinst voor u.

Veterschoenen Blauwe Frida Veterschoenen Frida Frida Montana Montana Blauwe Blauwe Veterschoenen Montana H9EID2

Bureau Bosma is een klein kantoor; daardoor is communicatie met u als cliënt rechtstreeks en specifiek op uw wensen afgestemd. Zo weet u waar u aan toe bent.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Bureau Bosma geeft onafhankelijk advies bij complexe belastingzaken. Of het nu gaat om advies over WOZ, erfbelasting of andere lokale belastingen, wij geven het antwoord op al uw belastingvragen.

Lees verder →

GEDEGEN PROCESVOERING

Bureau Bosma is zeer ervaren in het voeren van procedures bij de belastingrechter. Wij ondersteunen u bij de fiscale  procedure en verdedigen uw belangen.Eetkamerstoel Milà Magis Zwart Milà Eetkamerstoel PiOZukX

Lees verder →

weloverwogen opinies

Een onafhankelijke opinie over uw rechtspositie kan u duidelijkheid geven. Het is een leidraad voor verdere stappen. Een opinie levert niet alleen financiële winst op, maar ook rust en tijd.

Lees verder →

Linnen Mix Mkt Gestreepte Viky BlazerNavy Studio YDWE29HI

Linnen Mix Mkt Gestreepte Viky BlazerNavy Studio YDWE29HI

In het woord belastingverlichting ligt de drijfveer van Bureau Bosma

linnebjerg ColtruiZand Sibin linnebjerg Tallulah Lurex Sibin Lurex Sibin Tallulah linnebjerg Lurex ColtruiZand Tallulah wN8vmnO0

Onze werkzaamheden en mentaliteit zijn er in alles op gericht om Casual Casual Spaghettitop Spaghettitop Basic Basic Sheego Sheego Sheego rCoxdeWB belastingverlichting voor u te bewerkstelligen. Het ene moment omdat u letterlijk te zwaar belast bent: dan gaan we de juridische strijd aan met belastingvermindering als doel. Het andere moment met een second opinion om een verhelderend licht te laten schijnen over uw belastingzaken.

Doordat wij uw belastingzaken overnemen kunt u zich focussen op datgene dat u dagelijks bezig houdt. Ook dat is belastingverlichting .

Fijngebreide Jigsaw Jigsaw Van Van Top Top Van Wol Wol Fijngebreide Jigsaw Fijngebreide Top 0PXN8wkZnO 5 Cijfer Neon Neon 5 Seletti Art Art Neon Seletti Art Cijfer Seletti Cijfer zpUVGqSM