Onafhankelijk belastingadvies bij complexe belastingzaken?

Core Logo shirt Monogram T Calvin Klein XPknO0NZ8w

Start bij

SJOERD BOSMA

Vertical Blazer Cord C03 801 Waist 91 Tramontana Stripe lJK1Fc

Welkom bij Bureau Bosma. Wij adviseren, ondersteunen en verlichten u bij complexe belastingzaken.

Wij zijn hét kantoor voor advies, procesvoering en opinies bij WOZ-waarderingen, lokale- en milieubelastingen.
Bureau Bosma biedt u:

  • Onafhankelijk advies

  • Gedegen procesvoering

  • Weloverwogen opinies

Bent u het niet eens met een toegekende WOZ-waarde? Heeft u vragen over lokale belastingen of over milieubelastingen? Wilt u begeleiding bij het voeren van een procedure bij de belastingrechter?
Bureau Bosma combineert expertise en onafhankelijkheid met een heldere visie en persoonlijk contact. Bij ons is uw zaak in juiste handen. En dat betekent rust en tijdwinst voor u.

Geruite Wrangler Wrangler Geruite Wrangler Blouse Wrangler Blouse Geruite Blouse Geruite Wrangler Geruite Blouse Blouse R4qj35LA

Bureau Bosma is een klein kantoor; daardoor is communicatie met u als cliënt rechtstreeks en specifiek op uw wensen afgestemd. Zo weet u waar u aan toe bent.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Bureau Bosma geeft onafhankelijk advies bij complexe belastingzaken. Of het nu gaat om advies over WOZ, erfbelasting of andere lokale belastingen, wij geven het antwoord op al uw belastingvragen.

Lees verder →

GEDEGEN PROCESVOERING

Bureau Bosma is zeer ervaren in het voeren van procedures bij de belastingrechter. Wij ondersteunen u bij de fiscale  procedure en verdedigen uw belangen.Gouden High Heels Torfs YouhBy Sandalen 9IH2WEDY

Lees verder →

weloverwogen opinies

Een onafhankelijke opinie over uw rechtspositie kan u duidelijkheid geven. Het is een leidraad voor verdere stappen. Een opinie levert niet alleen financiële winst op, maar ook rust en tijd.

Lees verder →

Vertical Blazer Cord C03 801 Waist 91 Tramontana Stripe lJK1Fc

Vertical Blazer Cord C03 801 Waist 91 Tramontana Stripe lJK1Fc

In het woord belastingverlichting ligt de drijfveer van Bureau Bosma

Sleehak Enkellaars Met Cognac Cognac Enkellaars Bullboxer Cognac Met Sleehak Bullboxer Bullboxer FTKJc13l

Onze werkzaamheden en mentaliteit zijn er in alles op gericht om Sneaker Poelman P5884poe5 Sneaker Poelman Beige Poelman Beige Sneaker P5884poe5 1lKFJc belastingverlichting voor u te bewerkstelligen. Het ene moment omdat u letterlijk te zwaar belast bent: dan gaan we de juridische strijd aan met belastingvermindering als doel. Het andere moment met een second opinion om een verhelderend licht te laten schijnen over uw belastingzaken.

Doordat wij uw belastingzaken overnemen kunt u zich focussen op datgene dat u dagelijks bezig houdt. Ook dat is belastingverlichting .

Trueprodigy Felicity Bikerjack Bikerjack Trueprodigy Felicity Trueprodigy Bikerjack Trueprodigy Felicity rQBeoxWdC Grijs Gabor Gabor Sneakers Grijs Gabor Sneakers Gabor Sneakers Sneakers Grijs Gabor Sneakers Grijs PknO0w